donderdag 18 juni 2009

Bijna 1 weekje oud....

Hallo iedereen...


ondertussen zijn wij bijna 1 weekje oud en we vonden het dus hoog tijd worden om zelf eens iets te vertellen ;-))

Toen we hier vorige week één voor één werden 'gedropt' was dat voor ons best wel even schrikken ! We waren al zo gewend aan ons plekje in mama's warme buik maar plots moesten we naar buiten... bij de één ging dat al iets vlotter dan bij de ander maar na enkele uurtjes waren we er uiteindelijk allemaal ; maar liefst 9 stuks dus !

Wij kunnen dan nog wel niet zien maar met onze 'tastzin' is gelukkig niks mis ! we voelden dus al gauw dat we in een lekker warm en knus huisje zijn terecht gekomen... Op de grond ligt een lekker warme en zachte mat en boven onze hoofdjes hangt een soort van 'lamp' ???? Daaronder is het lekker warm en mama vertelde al dat dit nou net de bedoeling is... Uiteraard liggen we het liefst bij haar en bij mekaar in de buurt maar als we even 'afdwalen' dan zorgt die lampt ervoor dat we het niet koud krijgen ! blijkbaar hoort dit zo bij kleine puppies ???

En wees gerust ; 'afdwalen' doen we tegenwoordig steeds vaker ! ;-)) We kunnen dan misschien nog niet echt 'kruipen', mobiel zijn we zeker ! En wij zijn best een beetje nieuwsgierig en willen dus héél graag ons huisje verkennen... Zo hebben we al gemerkt dat het in ieder geval een stuk 'ruimer' is dan mama's buikje ;-)) maar ook dat we er nergens echt 'uit' kunnen ! Maar dat heeft natuurlijk ook weer een reden : mama wil ons nl. héééél graag dicht bij haar in de buurt houden, en dat zeker nog voor even !!! Wij voeren hele gesprekken met mama en zij is zoooooooooooo slim !!!

En verder bestaat onze dag grotendeels uit slapen en niet te vergeten "het vullen van ons buikje" natuurlijk ! ;-)) Wij vinden blindelings onze weg naar de melkbar en gelukkig is die altijd beschikbaar ! Het is af en toe een beetje 'drummen' voor het beste plekje maar uiteindelijk komen we d'r wel... Mama zorgt héél erg goed voor ons en is gelukkig als iedereen voldaan en weer rustig gaat slapen. Dan krijgt zij nl. ook eens een beetje rust en met 9 van die kanjertjes is ze daar nu en dan ook wel eens aan toe !!!

Maar niet voor ze ons eerst allemaal persoonlijk heeft verzorgd en gewassen !!! ze heeft het best wel druk dus met ons allen...

Zo, tot zover ons eerste relaas ! Mama zegt dat we nu dringend toe zijn aan een dutje dus dat zullen we maar beter doen dan. Geniet van onze foto's en filmpjes en we komen gauw weer eens buurten ! lieve, slaperige groetjes van ons allen......


Etenstijd en dus alle hens aan dek !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=K_4GCnpkg7o

Na het eten.... tijd voor een intiem verzorgingsmoment....



En dan is het tijd voor een familie-dutje !!!!


http://www.youtube.com/watch?v=TzDbOzf1Tow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten